Певицата Михаела Филева прости изневярата на половинката си Павел Николов

...
Певицата Михаела Филева прости изневярата на половинката си Павел Николов
Коментари Харесай

Само в ШОУ! Старата любов ръжда не хваща! Михаела Филева пак прикотка Павел!

Певицата Михаела Филева елементарни изневярата на половинката си Павел Николов от рап дуото Павел и Венци Венц и двамата още веднъж са двойка. Любовта на тийн идолите станала още веднъж допустима по време на настоящото турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, на което инцидентно или не те постоянно били „ рисково близки “. Връзката си към този момент Михаела и Павел пазят извънредно грижливо в загадка от публичното внимание.

Издайническа целувка на двойката единствено удостоверява информацията на „ Шоу “, която получи от достоверни източници, а точно – че двамата артисти са се събрали.

В началото на април Павел и Михаела прекратиха дългогодишната си връзка след нечовечен скандал, подбуден от ревността на Филева. Изпълнителката изгони татуирания рапър поради свалка сред него и участничка от „ Гласът на България “. Запознати издават, че още през цялото време на хитовото шоу сред синеокия блондин и една от певиците прехвърчали искри, а не след дълго и освен това.

Филева обаче го излови и бе безапелационна, че няма да търпи сходно отношение. Затова си събрала нещата от вкъщи му и го напуснала.

Малко преди този момент да се случи, двамата разтръбиха на всички места, че ще подвигат обилна женитба. Какво ще се случи в този момент – ще следим с интерес.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР