Певицата Мария Илиева предупреди своите последователи, а и всички останали,

...
Певицата Мария Илиева предупреди своите последователи, а и всички останали,
Коментари Харесай

Мария Илиева предупреди: Моля ви, това е измама

Певицата Мария Илиева предизвести своите почитатели, а и всички останали, че е станала жертва на машинация и непозволено употребяват името ѝ и това на фитнес треньорката ѝ. Ето какво написа Мария в Инстаграм:

Приятели, от известно време насам в интернет се популяризира погрешна информация, засягаща мен и Руми Илиева. Фалшиви уеб сайтове, непозволено употребяващи наши фотоси и видеа, популяризират погрешна информация за това, че употребяваме и предлагаме артикули за намаляване.

Моля ви, имайте поради, че това е ИЗМАМА!‼️

Аз и Руми Илиева желаеме изрично да се разграничим от тези подправени реклами. Обърнали сме се за подпомагане към адвокати, подали сме сигнали към Фейсбук и към отдел " Киберпрестъпления " към ГДБОП и чакаме подпомагане от тяхна страна.

Моля ви, проверявайте деликатно източниците си на информация! Единствено в формалните ми профили във Фейсбук, Instagram, Tik-Tok и Threads споделям достоверно мнение и рекомендации, а всичко, което Руми Илиева предлага, може да се откри САМО на нейните уеб сайтове - fitnesinstruktor.com, rumi.bg и rumianailieva.com

Благодарим ви за доверието! Моля ви, бъдете рационални.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР