Певицата Мария Илиева не спира да работи, макар че вече

...
Певицата Мария Илиева не спира да работи, макар че вече
Коментари Харесай

Истински кошмар застигна бременната Мария Илиева, Георги я заряза и отпраши за...

Певицата Мария Илиева не стопира да работи, въпреки че към този момент е в напреднала бременност. Покрай коледните и новогодишните празници програмата й е запълнена и не й остава никакво време за отмора, написа „ Уикенд “.
Според осведомени последните дни на месец декември изпълнителката ще прекара без обичания си мъж. 27-годишният й избраник Георги Михайлов е отпътувал за Съединени американски щати , където от години живее фамилията му. Той предпочел да се види с роднините си в слънчева Флорида , вместо да бъде до жена си, която нон стоп бъхти по участия и мръзне в студена София.

Хора от обкръжението на Мария настояват, че тя също имала предпочитание до пътува до Америка и да се запознае с бъдещите си свекъри, само че защото е в напреднала бременност, лекарите й забранили да лети със аероплан на такова далечно разстояние. Георги обаче не се съобразил с ситуацията на половинката си и небрежно стегнал куфарите за Маями, където сега се радва на хубаво и топло време. Докато Михайлов събира загар по локалните плажове, половинката му ги гледа единствено на фотоси, защото няма опция да пътува с него.

В музикалните среди се шушука, че връзките на влюбените не били толкоз гладки , колкото се пробва да ги изкара Мария. Откакто носи дете в утробата си, изпълнителката станала доста нервна и реагирала прочувствено при най-дребния мотив. Илиева била гневна, задето Михайлов я зарязал тъкмо преди коледните празници и се заканила, че ще му натрие носа, когато се върне. Не е ясно обаче дали двамата въобще ще останат дружно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР