Певицата Мариана Попова не успя да стигне финала на Като

...
Певицата Мариана Попова не успя да стигне финала на Като
Коментари Харесай

Путлеристката Мариана Попова сама пожела да я закичат със свастиката Z

Певицата Мариана Попова не съумя да стигне финала на " Като две капки вода ", само че пък провокира ужас по време на финалното шоу с исиотска политическа проява. Половинката на Веселин Плачков се появи пред феновете, закичена със признака на съветските окупатори в Украйна - " Z ", който не си разрешават да веят даже платените орки на Костя Копейкин.

Разбира се, Марианчето имаше чудесно опрощение - тя се превъплъти в ролята на Здравко Желязков от " Ритон ". Нарцистичният реализатор не един път се е появявал обществено с въпросния знак на гърдите - първата писмен знак от името му.

В случая обаче уредниците на шоуто са се усетили, че присъединяване на свастиката в " Капките " е несвоевременно и нямали желание да включват признака " Z " в реквизита. Попова обаче персонално настояла да го носи, с цел да изрази " гражданската си позиция ".

А тя е повече от ясна - антиваксърство и путлеризъм до финален мирис. Половинката на смуглата певица Веселин Плачков е непосредствен другар с видния московски петоколонник Румен Петков и даже беше лидер на листата на недоносчето му АБВ в Плевен предходната година. Беше и в инициативния комитет за втория мандат на Румен Радев, където забърка следващия малоумен скандал, като се появи без маска измежду третата вълна на пандемията.

Мариана си разрешава непрекъснати гаври със страданията на украинския народ в обществените мрежи и беше измежду най-злостно оплюлите успеха на " Оркестър Калуш " на Евровизия. Където през 2006-а година се провали грубо с блеенето си в " Лет ми край " и даже не се класира за финала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР