Певицата Лилия Семкова претърпя катастрофа на път за телевизионно интервю

...
Певицата Лилия Семкова претърпя катастрофа на път за телевизионно интервю
Коментари Харесай

Ужасяващо! Емблематичен участник от ,,Фермата“ катастрофира, колата се превъртяла няколко пъти

Певицата Лилия Семкова претърпя злополука на път за телевизионно изявление в предаването „ Преди обед “ по Би Ти Ви. Тя трябваше да показа най-новия си план, озаглавен „ Молитва за обич “.
Певицата не съумя да се появи в студиото, а от екипа на предаването осведомиха, че Семкова е добре след случая. Това бе доказано и от музиканта Марко Маркович, който описа за взаимната си работа с Лили, предава Лупа.бг.
„ Благодарим на всички, които пишат непрекъснато и се интересуват по какъв начин е Лили след злополуката! Бихме желали да ви успокоим, че тя е добре и се е разминала единствено с нерешителност. Щетите са единствено материални, популярност Богу! Лили претърпя случай тази заран, на път за предаването „ Преди обед “, където трябваше да гостува с Марко Маркович, с цел да показа новата си ария „ Молитва за обич “. Автомобилът на певицата се хлъзва, превърта се три пъти и се озовава в канавката. За благополучие каращи след нея водачи стопират, с цел да оказват помощ.
Към момента всички планувани гостувания на Лилия в медиите околните ден-два се анулират “, пишат от пиар екипа ѝ във Facebook.
Бесарабската българка, която взе участие и във „ Фермата “, от няколко месеца работи върху песента и видеото към нея. Музиката е на Петьо Василев, текстът е дело на Славена Шуганова, а аранжиментът на Любомир Иванов – JKro и Николай Тошев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР