Певицата Лилия Семкова претърпя катастрофа на път за телевизионно интервю

...
Певицата Лилия Семкова претърпя катастрофа на път за телевизионно интервю
Коментари Харесай

Певица от Фермата катастрофира в София, бързала за интервю

Певицата Лилия Семкова претърпя злополука на път за телевизионно изявление в предаването " Преди обед " по Би Ти Ви. Тя трябваше да показа най-новия си план, озаглавен " Молитва за обич ". 

Певицата не съумя да се появи в студиото, а от екипа на предаването осведомиха, че Семкова е добре след случая. Това бе доказано и от музиканта Марко Маркович, който описа за взаимната си работа с Лили.

" Благодарим на всички, които пишат непрекъснато и се интересуват по какъв начин е Лили след злополуката! Бихме желали да ви успокоим, че тя е добре и се е разминала единствено с нерешителност. Щетите са единствено материални, популярност Богу! Лили претърпя случай тази заран, на път за предаването " Преди обед ", където трябваше да гостува с Марко Маркович, с цел да показа новата си ария " Молитва за обич ". Автомобилът на певицата се хлъзва, превърта се три пъти и се озовава в канавката. За благополучие каращи след нея водачи стопират, с цел да оказват помощ.

Към момента всички планувани гостувания на Лилия в медиите околните ден-два се анулират ", пишат от пиар екипа ѝ във Facebook.

Бесарабската българка, която взе участие и във " Фермата ", от няколко месеца работи върху песента и видеото към нея. Музиката е на Петьо Василев, текстът е дело на Славена Шуганова, а аранжиментът на Любомир Иванов - JKro и Николай Тошев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР