Певицата Граймс сподели в социалните мрежи, че със съпруга ѝ

...
Певицата Граймс сподели в социалните мрежи, че със съпруга ѝ
Коментари Харесай

Илон Мъск и Граймс бяха принудени да сменят името на бебето X Æ A-12

Певицата Граймс показа в обществените мрежи, че със брачна половинка ѝ - милиардера Илон Мъск - са се принудили да сменят формалното име на бебето си, с цел да се съобразят със законите на щата Калифорния за кръщаване на деца.

Първоначално двамата кръстиха новородения си син X Æ A-12 (произнася се “Екс Аш Ей Туелв ”). Ексцентричната двойка не бе взела поради една дребна детайлност - законите в Калифорния не разрешават потреблението на числа в имената на хора.

Сега 32-годишната певица разкри в своя профил в Instagram, че името на бебето към този момент ще се изписва X Æ A-Xii. С други думи - арабските числа са сменени с римски, които съответстват на букви в британската писменост.

Граймс разгласява това известие, откакто консуматор Instagram я попита дали името на детето е променено поради калифорнийските закони и в случай че да, кое е новото име.

“Римски числа. Изглеждат даже по-добре, в случай че би трябвало да сме почтени ”, написа Граймс. След което прибавя: “Едно тире е разрешено. ”

Според наредбите в Калифорния, персоналните имена би трябвало да бъдат вписани в рождените свидетелства “използвайки 26-те букви от британската писменост ”, само че апострофи и тирета също могат да бъдат включени.

Източник: Daily Mail

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР