Певицата Глория и мъжът на сърцето й - пловдивският бизнесмен

...
Певицата Глория и мъжът на сърцето й - пловдивският бизнесмен
Коментари Харесай

Глория с гаджето в Оман

Певицата Глория и мъжът на сърцето й - пловдивският предприемач Йордан Джермански си подариха екзотична отмора. Двойката е отседнала в първокласния хотел "Shangri-La Al Husn ", чието име значи палат. Хотелският комплекс се намира на неповторимо място в Мускат - столицата на султаната Оман. Хотелският комплекс е заобиколен от чистите води на Оманския залив и залива Al Jissah и е ситуиран на фона на незабравим планински масив.

Стаите са измежду най-големите и първокласни в Оман и оферират прелъстителен фон, въодушевен от арабските кралски дворци и емфатичен от достоверни омански творби на изкуството. Гостите имат достъп до частния 100-метров плаж, а Глория и Йордан Джермански не пропущат да се насладят уместно на слънчевите лъчи и да си подарят незабравими моменти.

View this post on Instagram
A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria) on Nov 16, 2019 at 5:57am PST

Освен на плажа, изпълнителката и предприемача от Пловдив прекараха и паметен ден във фермата за коне на приятелите им Адил и Дени. Двамата все по-открито демонстрират любовта си и избират да прекарват огромна част от времето си дружно, надалеч от родната България.

View this post on Instagram
A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria) on Nov 16, 2019 at 5:55am PST

Мъжът, откраднал сърцето на примата на поп-фолка, е известна личност в града на седемте тепета и татко на 4 деца, напомня trafficnews.bg. През 2003 година Джермански едвам оцеля при гърмеж в магазина му за бои и лакове в центъра на Пловдив, а през през 2007 година се кандидатира за кмет на Пловдив от политическата групировка „ Новите лидери”.

View this post on Instagram
A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria) on Nov 17, 2019 at 6:00am PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР