Певицата Гери-Никол се сдоби с нова татуировка. Това е видно

...
Певицата Гери-Никол се сдоби с нова татуировка. Това е видно
Коментари Харесай

Сбърка ли Гери-Никол с новата татуировка?

Певицата Гери-Никол се снабди с нова татуировка. Това е видно от профила на изпълнителката в Инстаграм, която е споделила фотография от студио за татуси.

Новата " рисунка " на тялото на варненката се състои от три пеперуди в червен цвят, а тя се хвали под фотографията: Butterfly Effect.

Дотук добре, татуса се хареса на почитателите, някои от които я посъветваха да направи пеперудки и на " яката дупара ". В същото време обаче се включиха загрижени почитатели. " Честито и притискам палци да не направиш алергия от аления цвят… това е най-трудният цвят от цялата палитра! Моят съвет е да се грижиш добре и в случай че забележиш нещо необичайно или изпиташ някакъв дискомфорт към татуираната кожа, да се консултираш с твоя татуист и по-късно с кожен лекар ", пишат под фотографията.

В алената багра за татуировки има големи количества Меркурий (тежък метал), който за жалост няма по какъв начин да се почисти, в случай че един път влезе в кожата, написа hotnews.bg. Това води до: загуба на зрението, проблеми с вървенето, загуба на нерви в ръцете и лицето, намаляване на мускулите, липса на съгласуваност, както и слухови и говорни недостатъци.

" Ако се появят някви здравословни проблеми, замисли се над това и си направи проект " Mercury detox " (но няма по какъв начин да го изчистиш на 100%). За страдание, това е " резултата на пеперудата ", който здравословно ще ескалира в един миг ", установяват осведомени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР