Певицата Емилия просълзи феновете си с поредното тъжно напомняне за

...
Певицата Емилия просълзи феновете си с поредното тъжно напомняне за
Коментари Харесай

Емилия разплака мрежата с тъжен спомен за Феди СНИМКА

Певицата Емилия просълзи почитателите си с следващото тъжно увещание за починалия Феди Башур. Припомняме, че преди една година автомобилът, каран от доведения наследник на изпълнителката злополука тежко на автомагистрала „ Тракия ”. Емилия и брачният партньор й Жорж се отърваха без съществени пострадвания, само че Феди изпадна в кома и няколко дни по-късно умря.

12 месеца след нещастието Емилия изплака: „ Една година измина със сълзи,една година измина с въпроса-Защо???Една година,в която се усмихваме и веселя,но не както преди.Други сме,но мощни и изпълнени с религия да обичаме и оценяваме всички моменти и всички дребни неща,които ни вършат щастливи.Когато младеж си отиде от този свят,сърцето,душата и съзнанието ти не желаят да го одобряват.... Липсата е голяма и не стихва.Единственото което те успокоява е,че един ден и ние ще отидем там горе и ще се забележим.Дано си на по-прекрасно място,прекрасно дете!!!Почивай в мир,Федка!!!Поклон пред светлата ти памет!!! ”

Миналата година тя посвети ария на момчето. Основната версия на проверяващите за злополуката е, че тя е станала след образувал се “аквапланинг ”, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР