Певицата едва се побира в мини банския, който ще се

...
Певицата едва се побира в мини банския, който ще се
Коментари Харесай

Андреа натика телеса в моден малък бански

Певицата едвам се побира в мини банския, който ще се спука по шевовете и телесата й отвред преливат

Андреа си избра съвременен черен бански, който въобще не й подхожда на едрата фигура. Фолкаджийката се обзавела със същия плажен костюм като на Натали Трифонова. Но разликата се вижда от надалеч и не е в интерес на певицата.

Появата на някогашната половинката Кубрат Пулев е от един-два дни, само че по забавното е, че вместо да си купи по-голям размер, като за нея, тя се е напъхала в подобен като на водещата, която е в пъти по-слабичка от нея.

Фолк звездата, която е с впечатляваща гръдна обиколка е избрала модел на горната част на банския си без банели и гърдите й напряко висят отдолу под двата черни триъгълника, които едвам покриват големите й силиконови прелести.

Феновете на певицата я скъсаха от насмешки. Те й пишат да не трие отрицателните мнения, тъй като истината може да боли, само че тя би трябвало да я приема такава, каквато е щом има смелостта да се демонстрира гола.

Жена й споделя, че е жалка и смешна и дори за продажница към този момент не става. А други отново я подозират, че е употребила фотошоп, с цел да си прикрие тлъстинките.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР