Певицата Джия и моделката Валерия са едни от най-обсъжданите участнички

...
Певицата Джия и моделката Валерия са едни от най-обсъжданите участнички
Коментари Харесай

Горещо: Джия се разголи и награби Валерия

Певицата Джия и моделката Валерия са едни от най-обсъжданите участнички във втори сезон на " Ергенът ". Фолкдивата не съумя да завоюва сърцето на Евгени, само че защитничката на правата на животните продължава да се бори в конкуренцията. 

Шоуто към този момент е към края си, а пристрастеностите са нажежени до край. Валерия несъмнено беше с преимущество пред останалите девойки в имението в по-голямата част от времето, само че към момента не е ясно дали тя ще бъде победителката, защото Евгени демонстрира благосклонности и към останалите финалистки.

 
                             

Едно обаче е несъмнено - Джия и Валерия са запазили топлите си връзки, които са почнали по време на фотосите на предаването и до през днешния ден са близки приятелки. Едно от доказателствата за това е горещата фотография, която и двете споделиха в мрежите преди броени часове. На нея Джия е с обилно деколте, като не оставя съвсем нищо на въображението на мъжете и е прегърнала моделката. 
                             

Джия към този момент не е част от конкуренцията и наподобява, че въпреки и двете с Валерия да се бореха за сърцето на един и същи мъж, са съумели да запазят другарството си. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР