Певицата Дивна ще ходи до град Левски, за да я

...
Певицата Дивна ще ходи до град Левски, за да я
Коментари Харесай

Съдят Дивна за катастрофата с Кристин

Певицата Дивна ще върви до град Левски, с цел да я съдят за злополуката, при която пострада приятелката ѝ - 20-годишната моделка Кристин Илиева.

Младата попзвезда е карала автомобила си “Тойота Корола ” със 124 км/ч при ограничаване от 90 км/ч, написа в обвинителния акт, който прокуратурата внесе в районния съд в Левски, осведоми 24 часа.

Инцидентът със звездата стана на 12 март т. година покрай плевенското с. Българене. Певицата пътувала от родния си град Русе за София. С нея била и Кристин Илиева, която седяла на мястото до водача. На прав път Дивна тръгнала с висока скорост да изпреварва друга кола. Внезапно обаче отсреща се задал камион. За да избегне конфликта, певицата завъртяла кормилото и пробвала да се прибере в своята лента. Заради високата скорост обаче колата ѝ поднесла и се забила в мантинелата.

Дивна се размина единствено с уплахата, Кристин обаче е съществено ранена. Десният ѝ крайник е бил премазан и е била извадена от пожарникари.

Кристин първо е призната в реанимацията на университетската клиника по ортопедия в Плевен, по-късно е превозена във ВМА. Взетата алкохолна проба на Дивна е негативна, излиза наяве от обвинителния акт.

Неотдавна в тв изявление Кристин сподели, че в никакъв случай не е мислела да съди Дивна. Когато се видели след злополуката, и двете плакали.

До този миг хубавицата е претърпяла над 10 интервенции на десния крайник. Тя претърпяла и тежка костна зараза, при която животът ѝ висял на косъм. Предстояла ѝ още една интервенция на коляното в клиника в Истанбул.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР