Певицата Деми Ловато разкри, че заради свръхдозата през 2018 г.

...
Певицата Деми Ловато разкри, че заради свръхдозата през 2018 г.
Коментари Харесай

Деми Ловато получила 3 инсулта и инфаркт след свръхдозата през 2018 г.

Певицата Деми Ловато разкри, че поради свръхдозата през 2018 година е получила три инсулта и инфаркт, както и е останала с мозъчно увреждане, оповестиха международните осведомителни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Нов документален филм за 28-годишната звезда дава цялостна информация за последствията от свръхдозата, която едвам не я умъртви.

" Получих три инсулта. Получих инфаркт. лекарите споделиха, че съм имала още 5-10 минути живот ", споделя Деми Ловато в фрагмент от кино лентата " Да танцуваш с дявола ", който ще бъде пуснат премиерно в YouTube на 23 март.

Деми Ловато реши да приказва откровено за пристрастяването си към опиати и алкохол, само че споделя, че филмът разкрива доста неща за нея, които хората не знаят за свръхдозата ѝ и напрежението, което е довело до нея.



През 2018 година някогашната звезда на Дисни беше открита в безсъзнание в дома си в Холивуд хилс от свръхдоза опиоиди и фентанил. Само седмици преди този момент тя издаде песента си " Sober " (трезв), в която пее по какъв начин отново се е върнала към порока след 6-годишно самоограничение. В изявление в интернет певицата сподели, че е чувала разнообразни истории за живота си и какво мислят хората, че се е случило. Затова е желала да разкрие своята позиция пред почитателите си.

Сред последствията от свръхдозата е и замъгляване на зрението, поради което Деми Ловато мъчно чете и не може да кара.

В предишното Деми Ловато е страдала също от хранително разстройство. Тя е почнала да взима кокаин, когато е била на 17 години. За първи път е влезнала в рехабилитационна клиника на 18 години. Тогава ѝ слагат диагноза биполярно разстройство.

Документалният филм е от четири елементи. В него Деми Ловато приказва също за травматични прекарвания в живота ѝ и за натиска да отговори на упованията в развлекателната промишленост.

Деми Ловато се завърна на сцената през януари 2020 година на церемонията за премиите " Грами ". Сега тя е говорителка на приложението Talkspace за психологично здраве.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР