Певицата Бритни Спиърс започна съдебна процедура, целяща да лиши баща

...
Певицата Бритни Спиърс започна съдебна процедура, целяща да лиши баща
Коментари Харесай

Бритни Спиърс е започнала процедура за отстраняване на баща си от попечителската позиция

Певицата Бритни Спиърс стартира правосъдна процедура, целяща да лиши татко ѝ от противоречивото настойничество, което му дава надзор върху нейните финанси, и да го размени с самостоятелен счетоводител, предадоха международните организации, като се позоваха на правосъдни документи.

Матю Роузънгарт, който неотдавна е юрист на Спиърс, увери, предходната седмица, че е подхванал нападателни и бързи действия за премахване на Джейми Спиърс от попечителската позиция. Сега в съд в Лос Анджелис има подадено искане да се назначи калифорнийският счетоводител Джейсън Рубин за началник на финансите на поп звездата. Отделно искане пък цели да се отнеме от Джейми Спиърс контрола върху активи на стойност 60 милиона $.

Отстраняването на Джейми Спиърс е нещо, за което отдавна упорстват феновете на Бритни Спиърс, които даже проведоха акция в нейна поддръжка под надслова " Освободете Бритни ".

Според новия юрист на певицата тя е способна сама да избира кой да я съставлява и да назначава кой да ръководи положението ѝ. Адвокатът на бащата на певицата обаче сподели, че няма да се отдръпна непринудено от попечителската роля. Предходно сходно искане беше отхвърлено от съдийката по случая Бренда Пени.

Сега ново правосъдно съвещание по двете импортирани от новия юрист на Спиърс претенции е планувано за 29 септември.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР