Певицата Ария вече има сериозна конкуренция в номерата, с които

...
Певицата Ария вече има сериозна конкуренция в номерата, с които
Коментари Харесай

Певица се преобразява на индианец по участия

Певицата Ария към този момент има сериозна конкуренция в номерата, с които радостни, а постоянно и скандализира по участия.

 

Пандора към този момент ловко задминава пайнерката, въпреки и без продуцентска компания зад тила си, дори във връзка с провокативна визия.

Макар девойката да не свети с особени музикални данни, не може да се отхвърли, че шоупрограмата й е много сложна за постигане.

 

В множеството случаи театралните й тоалети са като на професионална кючекиня, ловко съчетани с маски и корони, а постоянно и с диадеми с пера като на индиански водач. Като допълнение певицата надава и нескончаем зов, съвсем като индианците.

 

Момент, в който тресящото се тяло на Пандора в костюма й на кючекиня, е запечатан на клипче, е същински шлагер в обществените мрежи. Певицата съкрушава от раз мъжките компании с номера си и получава възторжени възгласи.

 

 

Освен с индианска диадема с пера, тя пее и с шалове, както и с маски, обсипани с камъни и висулки. Кичът и разнообразието в аксесоарите й накара мнозина да се замислят от кое място се е снабдила с тях.

 

Към момента изпълнителката е известна най-вече в обществените мрежи, само че прави мощно усещане и с частите си, като множеството текстове към тях написа сама.

В клипа от песента „ Благодаря ти, Боже “ е присъединила и фрагменти от присъединяване й в „ Х Фактор “, когато бе едвам на 16 години с съвсем бяла от изрусяване коса и нищожно облекло. Това даде мотив на композитора Магомед Алиев – Мага да я назова „ дребна пр*ститутка “.

 

По това време девойката показа, че се изявява като продавачка на дини на Женския пазар. В момента, в който девойката запя, цигуларят Васко Василев запуши ушите си с пръсти. Мага не се въздържа и я посъветва да се поглежда всеки ден в огледалото, с цел да се види на какво наподобява и когато разбере да отиде още веднъж.

Видеото с присъединяване на девойката е измежду емблематичните за „ Х Фактор “ и до ден сегашен е същински шлагер в обществените мрежи.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ария Пандора певица „ Х фактор “ конкуренция
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР