Певицата Ани Хоанг се докосна до реквизита от най-крайното автомобилно

...
Певицата Ани Хоанг се докосна до реквизита от най-крайното автомобилно
Коментари Харесай

Ани Хоанг подкара колата на Джейсън Стейтъм - slava.bg

Певицата Ани Хоанг се докосна до реквизита от най-крайното автомобилно съревнование изгряло на огромен екран „ Смъртоносна надпревара”. Колата на Джейсън Стейтъм, който е в основната роля е част от видеото към последния й музикален план озаглавен „ Почвам да мачкам”.

Ани е първата поп-фолк певица, която съумява да се снабди с автомобил от световноизвестна кино продукция видяха нейните почитатели, които подчертаваха на значимия подробност. Всъщност това е колата от четвъртата лента.

Дни преди формалната промоция Ани Хоанг издаде, че приготвя изненада за своите фенове. Повечето от тях помислиха, че засяга присъединяване на дуетната й половинка Силвестър Матеев по-известен като си Силвър. Той е създател на музиката, аранжимента и текста, в който се е присъединил и режисьорът Людмил Иларионов-Люси.

„ Парчето е пламенно, много друго от моите досега, бих споделила и освен, то е друго и от това, което слуша сега. Тази ария е реалност от много време, само че все не идваше ред”, разяснява по-рано чаровната пайнерка. Мълвата носи че в лентата вземат участие нейни почитатели написа „ Телеграф”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР