Певицата Анелия проговаря за първи път дали ще се омъжва

...
Певицата Анелия проговаря за първи път дали ще се омъжва
Коментари Харесай

Анелия след фотоизцепката на Ивон: Не си е правила корекции на устните!

Певицата Анелия проговаря за първи път дали ще се омъжва за турски посланик, както се написа на всички места по светските уеб сайтове. "Няма такова нещо. Спекулациите за това потеглиха около работата ми с турското посолство, само че няма никаква истина. С всички, които работят в тази институция, имам прелестни другарски и професионални връзки. Аз съм в подобен стадий от живота си, че надали ще подхваща крачка да сключа брак. Нямам никакво предпочитание за женитба. А и към този момент съм била младоженка.
В момента за мен е значимо да имам сътрудник, на който да мога да разгадавам, с който да споделям и да прекарваме времето си дружно. А дали има мъж до мен сега? Не, нямам. Добре де... може и да имам ", изяснява Анелия пред списание Love style.

Изпълнителката разяснява и необятно дискутираните фотоси на щерка си Ивон в интернет, на които като че ли си е правила промяна на устните. Анелия обаче твърди, че наследницата й не се е подлагала на никакви интервенции.

"Не бих й разрешила сходно нещо и в това съм безапелационна. Ивон е в такава възраст, в която й е забавно да се гримира и опитва.

Естествено, не върви на учебно заведение по този метод. Тя е на 14 години и дружно с нейните съученички наблюдават Instargam и виждат по какъв начин наподобяват международните звезди. Но това е изцяло обикновено за девойки, които са в осми клас...

Няма по какъв начин да притеснявам детето си единствено тъй като някой е взел нейна фотография и я е коментирал. За мен доста по-важно е да приказвам с нея за образованието й и нещата, с които занапред ще се сблъсква - опиати, сексуален живот ", признава певицата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР