Певицата Андреа показа в мрежата картините, които е рисувала в

...
Певицата Андреа показа в мрежата картините, които е рисувала в
Коментари Харесай

Певицата Андреа показа картини от 3-ти клас

Певицата Андреа сподели в мрежата картините, които е рисувала в 3-ти клас. Освен надарения глас, който има русокоската, тя може и да рисува от доста дребна. " Майка ми откри, че мога да рисувам, когато бях още в първи клас “, сподели тя пред " Телеграф “. 

Още тогава майка й я изпраща на частни уроци, с цел да развие гения си. " Прати ме при учители, които приготвят за художествената академия. В учебно заведение помагах на съучениците си и им рисувах картините. Именно поради това една учителка ми писа тройка. А учителите от частните уроци ги оценяваха като картини на дете от 10-и клас. Казваха, че имам чувство в изкуството. Когато напреднах по-професионално, се е случвало даже да върша забележки на учителите в учебно заведение “, описа Андреа.

 

Изпълнителката сътвори профил в обществените мрежи, където демонстрира част от многото си творения. До момента всички качени творби са от детските й креативен години. " Рисувам акварел, туш и графика. Специално в акварела композицията е натюрморт, т.е. преживелица, прекарване. Част от картините, които съм качила в Инстаграм, са точно тези. Една от картините е доста специфична, с детското момиче. Тогава ни споделиха сами да изберем какво желаеме да нарисуваме и това нещо излезе в мозъка ми “, добави тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР