Певицата Андреа и Кубрат Пулев очевидно са в положението не

...
Певицата Андреа и Кубрат Пулев очевидно са в положението не
Коментари Харесай

Кубрат Пулев и Андреа отново заедно?

Певицата Андреа и Кубрат Пулев явно са в ситуацията " не мога с теб, само че не мога и без теб ". Той бе видян на тържеството във връзка рождения ден на Андреа, правейки опити да се скрие от камерите, видя Plovdiv24.bg .

Освен че се опита да се скрие от фрагментите, той в действителност е направил безценен подарък към някогашната си обич, а точно украшение на стойност 25 000 лв.. Рожденият ден на Андреа е бил единствено седмица преди да излезе новината, че е станал татко за повторно от друга жена. Не стана ясно и на почитателите по какъв начин е допустимо Кубрат Пулев да е станал татко на две деца в толкоз дребен интервал от време. 

Имайки поради, че техните към този момент няколко раздели постоянно са шумни и отразени от медиите, тази любопитна вест предизвика многочислени рецензии от почитателите им. Двойката беше набедена, че са " измамници, жадни за внимание ". 

В обществените мрежи, певицата разгласява въпросния кадър с описанието " За да не пишете отново " луда ". Според феновете на попфолка, самата им връзка се е трансформирала в истински турски сериал, на който не се вижда края.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР