Певицата Алла Пугачова отново е напуснала Русия, съобщава се в

...
Певицата Алла Пугачова отново е напуснала Русия, съобщава се в
Коментари Харесай

Алла Пугачова напусна Русия с еднопосочен билет

Певицата Алла Пугачова още веднъж е напуснала Русия, оповестява се в канала на в. „ Известия “ в обществената мрежа Telegram. По предварителни данни естрадната прима, дружно с двете си деца, е отлетяла за Израел от московското летище Внуково. Според източника Пугачова няма противоположен билет. Изданието разполага с фрагменти, на които автомобил Chevrolet Express докарва примадоната на летището, след което напуща региона. Със същата кола Алла Борисовна заведе близнаците Лиза и Гари на учебно заведение на 1 септември. PR мениджърът на певицата Елена Чупракова изясни пред РИА „ Новости “, че не е знаела за заминаването й и че двете не са обсъждали сходна тематика.

Почти незабавно след началото на съветската инвазия в Украйна певицата, брачният партньор й – шоуменът Максим Галкин, и двете им деца отпътуваха за Израел, където, съгласно публицисти, се настанили в луксозна вила в дребното градче Кесария. Имението се простирало на повърхност 650 кв. м,  а месечният наем възлизал на 1 милион рубли (около 17 750 евро). Няколко месеца по-късно фамилията се реалокира в латвийския курорт Юрмала, а в края на август Пугачова и близнаците се завърнаха в Москва. Междувременно Галкин, който се насочи на турне из редица европейски страни, беше включен в черния лист на Министерството на правораздаването като „ задграничен сътрудник “, заплатен от Украйна. Комикът и някогашен тв водещ тогава съобщи, че не се занимава с политическа активност и не получава финансиране от други страни.

Със известие в Инстаграм на 18 септември Алла Борисовна изиска също да бъде приета за непознат сътрудник, тъй като поддържа брачна половинка си, който счита за добър и почтен човек и същински, безкористен съветски родолюбец. В отговор зам.-министърът на правораздаването Олег Свириденко съобщи, че ведомството не е разглеждало молбата на естрадната певица, защото тя би трябвало да е отправена по формален път. Срещу нея обаче стартира инспекция, откакто жителка на Подмосковието сигнализира прокуратурата, че с изказванията си в Инстаграм Пугачова дискредитирала съветската войска. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР