Певицата, актриса и вечна бунтарка Майли Сайръс отново демонстрира креативност,

...
Певицата, актриса и вечна бунтарка Майли Сайръс отново демонстрира креативност,
Коментари Харесай

Майли Сайръс със собствено Instagram шоу за позитивизма по време на изолацията

Певицата, актриса и безконечна бунтарка Майли Сайръс още веднъж показва креативност, даже и затворена у дома по време на световна изолираност.

На 17 март изпълнителката започва лично токшоу в Instagram профила си, озаглавено Bright Minded. Името на онлайн предаването е акроним за всяка една от тематиките, които русокоската разисква със специфичните си посетители, по видео чат от разстояние:

B – blessings/curses of social media (социалните медии като благословия и проклятие)
R – reliable sources (надеждните източници на информация)
I – immune boosters (имуностимуланти)
G – getting active (как да се поддържаме активни)
H – healthy anxiety (полезното безпокойство)
T – thoughts and attention/toxins (мисли и внимание/токсини)
M – memories (спомени)
I – inflammation (раздразнение)
N – negative thoughts (негативни мисли
D – dedicating 15 minutes to something new (посвещаване на 15 минути на нещо ново)
S – sleep (сън)

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) на Мар 17, 2020 в 8:44 PDT

В продължение на 15 епизода Майли Сайръс се стреми да съобщи на феновете утешение, позитивизъм и възприятие на съгласуваност по време на карантината, благодарение на звездните си посетители и нейни близки - изпълнителите сър Елтън Джон, Алиша Кийс, Дуа Липа, Деми Ловато, Селена Гомес, Марк Ронсън, Рита Ора, половинката ѝ в живота Коди Симпсън, татко ѝ Били Рей и по-малката ѝ сестра Ноа Сайръс, водещите Джими Фалън и Елън ДеДженеръс, актрисите Рийз Уидърспун, Кери Уошингтън, Хилари Дъф, Зоуи Кравиц, стилните икони Джеръми Скот, Хейли Бийбър, Парис Хилтън, и още доста други.

Зад вълнуващото предаване, което изпълнителката на шлагера „ Mother’s Daughter “ снима и излъчва от вкъщи си, стои концепцията, че в случай че бъдем положителни и дейни в създалата се, изненадваща за множеството хора, обстановка и използваме времето у дома, с цел да работим върху себе си и да разясняваме различни способи да бъдем потребни на природата, тогава всичко ще се оправи.

Bright Minded започва с епизод 1 през март и диалог с доктор Амен, фамозен психолог, с който Майли Сайръс разисква преимуществата и минусите на обществените медии по време на пандемията, и това по какъв начин технологиите ни оказват помощ да останем свързани със света.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) на Мар 17, 2020 в 2:17 PDT

В рамките на всеки епизод, звездните посетители разкриват пред Майли и почитателите ѝ в Instagram разнообразни компликации от персоналния си живот и дават препоръки от първо лице.

Селена Гомес признава, че е диагностицирана с биполярно разстройство, като споделя по какъв начин се оправя с неспокойствието и по какъв метод, връщайки се в детските си мемоари, се усеща закриляна и положителна.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) на Апр 4, 2020 в 4:49 PDT

На собствен ред актрисата и певица Деми Ловато, споделя за пътя, който е минала, с цел да се възвърне от свръхдоза през 2018 година, както и през какви промени е минало тялото ѝ и по какъв начин се е научила да приема и харесва себе си такава, каквато е.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) на Мар 18, 2020 в 7:19 PDT

В епизод 4 се включва и един от обичаните дизайнери на Майли Сайръс, ексцентричният Джеръми Скот, който демонстрира по какъв начин сами да си изработим занимателен и пъстър дизайн, а в епизод 5 Майли и моделът Хейли Бийбър, брачна половинка на Джъстин Бийбър, се гримират дружно, до момента в който размишляват върху сексуалността и духовността.

В 15-и епизод Майли се свързва със сър Елтън Джон в дома му в Лос Анджелис, който посвещава диалога на борещите се с ковид лекари на първа линия и пъкъла, през който минават. След като събира 8 милиона $ по време на специфичните домашни концертите на iHeart и ги подарява на организациите Feeding America и First Responders Children's Foundation, емблематичният английски реализатор продължава интензивно работата си по фондацията Elton John AIDS Foundation, с цел да подсигури заболелите от СПИН с нужните медикаменти и медицински грижи и по време на рецесията. Той приключва диалога с зов за това какъв брой е значимо да се свързваме с околните си и да им подсещаме какъв брой доста значат за нас, като се надява, че откакто рецесията премине, хората ще са по-добри един към различен.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР