Певецът все още се въздържа да дава публично обяснения за

...
Певецът все още се въздържа да дава публично обяснения за
Коментари Харесай

Бомба! Дни След Държавния Скандал Веселин Маринов Се Раздели С Веселина

Певецът към момента се въздържа да дава обществено пояснения за раздялата, само че най-вероятно част от повода е и мощно накърненият му имидж, откогато е с напористата дама, написа " Телеграф ".

" Няма да влизам в пояснения, тъй като ще стане по-лошо. Не ме интересува какво се написа и се приказва ", с тези думи естрадният трубадур бе коментирал преди време, че има връзка с 42-годишната русокоска, която заряза двете си деца и татко им поради него.

Явно това, че е разрушил едно семейство, както не спря да се написа през последните години, е натежало в душата на Веско Маринов, който така и така не за първи път си пати от неверни любови.

Припомняме, че преди осем години изпълнителят на " Горчиво вино " се разведе с Цветанка Господинова, която пък предходната година пристана на изтъкнат политик и държавник от Благоевград.

Това е втори бракоразвод за Маринов след брака му с Мария Маринова, за която се знае, че допреди две години работеше като основен специалист в дирекция " Протокол " в администрацията на президента
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР