Певецът Веселин Маринов потвърди, че е настанен в болница заради

...
Певецът Веселин Маринов потвърди, че е настанен в болница заради
Коментари Харесай

Веселин Маринов е в тежко състояние с коронавирус, проговори от болницата

Певецът Веселин Маринов удостовери, че е настанен в болница поради боледуване от ковид. Любимецът на генерации реализатор призна, че положението му е тежко пред уеб страницата " Площад Славейков ". Въпреки че приказва мъчно, Маринов насочи обръщение:

„ Кажете на хората да се пазят и да не си мислят, че това е просто някакъв си грип. Пожелавам на всички, които не имат вяра, да дойдат в лечебните заведения и да видят какво се случва тук и каква война се води. Поздрави на хората на този заплашителен фронт. Когато изляза, ще посветя шоу на тези хора, най-много на медицинските сестри и санитарите, които непрекъснато бдят над хората тук. Възхищавам се на тези хора “.

Припомняме, че десетки към този момент са известните персони в България, които са паднали в плен на болестта - артистът Константин, актрисата Йоана Темелкова, изпълнителят Стенли, водещата Гала и нейната екранна партньорка Андреа Банда Банда и така нататък Братът на обичаната Тони Димитрова - Йордан, пък изгуби борбата с рисковата болест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР