Певецът Вензи стана татко на втори син, похвали се самият

...
Певецът Вензи стана татко на втори син, похвали се самият
Коментари Харесай

Певецът Вензи посрещна втори син

Певецът Вензи стана баща на втори наследник, похвали се самият той в обществените мрежи.

„ И тъкмо когато взехме решение, че повече няма да можем да хванем дребни бебешки крачета… Бог реши да ни зарадва още веднъж, като ни подари и повери още една прелестна душичка, за която да се грижим и обичаме! Веско, желая да знаеш, че мама, баща и батко ти Тони те обичат безпределно доста! Благодаря от сърце на всички за благите думи и прелестните поздрави, обичаме ви! Нека Бог да бди над всички нас “, написа във Facebook музикантът.

Той издаде, че първоначално са очаквали момиче и по тази причина още тогава са решили, че бебето ще носи името на неговата майка - доктор Весела Прашанова, експерт по китайска медицина.



„ Затова, когато разбрахме, че ще е момче, го нарекохме Веселин - хубаво българско име. Тони пък е кръстен на тъста Антоний “, сподели още Вензи.

С половинката му не са възнамерявали да станат родители още един път толкоз бързо, само че пък бебето е мечтано и посрещнато с доста обич.

„ Всеки вижда разнообразни черти във Веско, съгласно мен очите са на майка му, а лицето - мое, само че пък занапред ще пораства и ще забележим на кого наподобява “, добави изпълнителят на „ Дим да ме няма “ и „ Опасно близки “, написа novini.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР