Певецът Миро реши да покаже своя снимка, направена по време

...
Певецът Миро реши да покаже своя снимка, направена по време
Коментари Харесай

Миро показа снимка от казармата и разкри как са го наричали

Певецът Миро реши да покаже своя фотография, направена по време на казармата. Той е измежду мъжете, които са пробвали от суровия живот на казарменото образование.

Кадърът провокира голяма полемика в обществените мрежи. 

Миро не крие, че е изкарал тежка казарма през 90-те, когато е служил в поделението в Грудово. Издевателствата над него били толкоз огромни, че оставили дълготраен отпечатък върху живота му, а Миро даже мислел за самоубийство. 

Когато бил на 20, синеокият добричлия бил изключително слаб, изтънчен и хубав като момиченце, което било задоволителен мотив за останалите да го взимат на майтап. Заради това Миро бил постоянно унизен и от по-висшестоящите в казармата, които го карали да поставя доста повече и по-уморителни физически извършения, единствено и единствено да потвърди, че е мъж. Но най-лошото пристигнало, когато Миро спечелил „ Златният Орфей “. Това се случило, до момента в който към момента изпълнявал военната си работа.

Успехът на изпълнителя навлякъл гнева на „ другарите “ му, които завидели на Миро за славата и признанието. Започнали да го назовават „ хомосексуалист “, „ педал противен “ и всевъзможни други грозни прилагателни, и то единствено тъй като бил подсилен, и то обществено от Емил Димитров.



Коментарите под ретро фотографията на Миро са позитивни за него, написа show.blitz.

" Истинско мъжкарче! Откакто няма казарма цели генерации се изнежиха ", написа негов обожател, който също минал през суровия живот на казармата. Голяма част от мненията гласят, че Миро е заплашителен красавец и чаровник.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР