Певецът Константин отново го закъса със здравето и се наложи

...
Певецът Константин отново го закъса със здравето и се наложи
Коментари Харесай

Нещо ужасно сполетя Константин, сериозно заболяване мъчи певеца

Певецът Константин още веднъж го закъса със здравето и се наложи да анулира последната си изява в личното си заведение в София. Той въпреки всичко се появи на сцената, с цел да разгласи тъжната вест, че не може да пее. 

Фолк идолът разкри, че има сериозен проблем с дихателните пътищата и няма да може да извърши уговорката си. Видимо той не наподобява добре и приказва с огромни старания, видяхме на клипче от въпросната към този момент, написа show.blitz.

Въпреки това, той реши да се появи на сцената, предоставяйки на феновете си опция да го видят персонално. Това показва освен силата на волята му и ангажираността към публиката, само че и също по този начин и уважението му към тях.

Мениджмънтът на клуба, в който беше плануван концертът, изясни, че ще опитат да насрочат нова дата още през този месец за да компенсират почитателите му. Това ще даде опция на феновете на Константин да се насладят на неговите осъществявания, макар непредвидения проблем със здравето.

Все още не е напълно ясно дали Константин ще анулира още участия в бъдеще или ще изчака да види по какъв начин се усеща. Той е прочут с проблеми с гласа си, само че постоянно е бил един от изпълнителите, които пеят онлайн. Времето ще покаже дали здравето на фолк звездата ще му разреши да продължи да радва почитателите си със своите осъществявания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР