Певецът и любимец на публиката Константин гостува в "Събуди се"

...
Певецът и любимец на публиката Константин гостува в "Събуди се"
Коментари Харесай

Коцето призна за Гери-Никол и сподели свои вълнения и проблеми

Певецът и любим на публиката Константин гостува в "Събуди се " NOVA TV, ден преди превъплъщението си като Василис Карас в "Като две капки вода ". Той показа с Лора Крумова за облиците си в предаването, както и какво чака от идващите си функции.

"Всички се изненадват, че мога да пея сходни песни, само че когато се учих да пея, нямаше поп-фолк. Имаше Алла Пугачова, Ал Бано, Георги Христов и Васил Найденов. Смятам, че когато човек е надарен, може да пее всевъзможни жанрове " - описа Константин.

Василис Карас няма нищо общо с моя глас и ще бъде мъчно, а и текстът на песента е доста комплициран. Хората имат упования от мен, тъй като музиката е близка до нашата " - показа за облика, в който ще влезе артистът на следващия ден. Малко откакто в предаването бе пусната част от песента "Феномено ", Коцето сподели: "Дайте по едно узо, бе, хора ".

След това артистът показа, че страда от продължителен ларингит и прави инхалации. Именно по тази причина по думите му той пие единствено 1 път седмично.

Коцето призна също по този начин, че в "Като две капки вода " е непосредствен с Гери-Никол, Софи Маринова и Боби Турбото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР