Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС на

...
Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС на
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Пощенска банка Петя Димитрова с приз „Буров“ за 2017 г.

Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на Пощенска банка, е носителят на най-значимата банкова премия на българския пазар – оценката „ Буров “ за 2017 година Призовете в категория „ Банково и финансово ръководство “ и категория „ Индустриално ръководство “ бяха връчени на тържествена гала в Гранд хотел София предходната седмица.

„ Тази премия е извънредно скъпа за мен, тъй като е освен оценка от професионалната общественост за моята работа през годините, само че и самопризнание за екипа ми в Пощенска банка. Всички реализирани триумфи са резултат от взаимната ни работа и устрема ни да бъдем приближен сътрудник на нашите клиенти. Тази премия е и отговорност, тъй като ние, представителите на бизнеса, сме хората, които би трябвало да съхраним концепциите и делото на Атанас Буров за създаване на демократична българска страна и просперираща стопанска система, учредена на съвременна финансова система и свободно придвижване на капитали. От нас зависи да ги предадем на младото потомство на България, да откриваме, мотивираме и насърчаваме гениите в региона на банкирането, тъй като такива несъмнено има “, разяснява госпожа Петя Димитрова.

„ Петя Димитрова е управител с неоспорим престиж както в професионалните среди, по този начин и в обществото. Тя управлява една сполучлива, уважавана и съвременна банка ", съобщи миналогодишният притежател на премията − изпълнителният шеф на „ Банка ДСК " Доротея Николова при връчването на наградата.

По традиция всяка година фондация „ Буров " отличава най-хубавите мениджъри в региона на финансите и на нефинансовия бизнес. По този метод фондацията, носеща името на именития български банкер, фабрикант и финансист, дава своето самопризнание на хората, постигнали забележителни достижения в региона на българската стопанска система през годината.

Призът на фондация „ Буров " за промишлен мениджмънт за 2017-а получи основният изпълнителен шеф на „ Сирма Груп " Цветан Алексиев.

Призовете на фондацията се присъждат след анкета измежду настоятелите ѝ, в която влизат лицата, ръководещи най-големите компании в страната. Те се дават на хора, ръководещи сдружения, които през три следващи години са посочили високи размери на продажбите, огромни облаги и са платили забележителни по мярка налози. Освен тези критерии се вземат поради и приносът на ръководените от претендентите компании за развиването на човешкия капитал, както и престижът и въздействието им в бизнес средите и в обществото.

Освен върху главната си бизнес активност, под управлението на Петя Димитрова, Пощенска банка се концентрира и върху потребностите на локалната общественост, като осъществя лични начинания и поддържа стратегии на одобрени институции и организации. За своите бизнес достижения и ангажираност със секторни и публични дела Петя Димитрова е притежател на над 20 влиятелни интернационалните и български оценки, последните от които „ Банкер на годината “ и „ Мисис Икономика “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР