Петкратният световен шампион по дартс Реймънд ван Барневелд беше един

...
Петкратният световен шампион по дартс Реймънд ван Барневелд беше един
Коментари Харесай

Световният шампион по дартс подписа петиция за връщане на момичетата след брутално набиване на PDC

Петкратният международен първенец по дартс Реймънд ван Барневелд беше един от многото играчи, които подадоха петиция за наново въвеждане на девойките в спорта.

PDC отстрани блестящите модели от своите събития през януари 2018 година, когато ръководителят Бари Хърн насилствено призна, че разхождащите се девойки са „ застрашени да станат несъвместими с приобщаващото фамилно гледане “. Ван Барневелд беше една от тези звезди, които се опълчиха на смяната по това време и поддържаха петиция - която натрупа повече от 50 000 подписа, призоваващи за връщането им.

Световното състезание на PDC 2024 година стартира в петък, с действието в Александра Палас, което към този момент е закрепено в спортния календар.

И до момента в който девойките към момента липсват от международните шампионати на PDC и събитията от Висшата лига, те се виждат на демонстративни шампионати.

И бившето прохождащо момиче Шарлот Ууд настоя, че най-хубавите дартс звезди в играта „ не схващат “ обосновката зад тяхното премахване и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР