Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо обвини главния редактор

...
Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо обвини главния редактор
Коментари Харесай

Скандал преди връчването на Златната топка, Роналдо обвини главния редактор на Франс Футбол в лъжа

Петкратният притежател на " Златната топка " Кристиано Роналдо упрекна основния редактор на списание " Франс Футбол ". Португалецът употребява профила си в " Инстаграм ", с цел да изрази своята позиция.
 Ралф Рангник забива Роналдо на аварийна пейка?
Ралф Рангник забива Роналдо на аварийна пейка?

Германецът не обича звездите

" Днешният резултат изяснява изказванията на Паскал Фере от предходната седмица, когато сподели, че съм му доверил, че единствената ми упоритост е да приключа кариерата си с повече титли " Златна топка " от Лионел Меси. Паскал Фере излъга. Той употребява името ми, с цел да промотира своето издание и себе си. Недопустимо е, индивидът, който дава отговор за връчването на толкоз влиятелна премия да лъже по този метод за различен човек, който постоянно е уважавал France Football и " Златната топка ". Той излъга за следващ път и през днешния ден, когато оправда отсъствието ми от галавечерта с карантина, което не дава отговор на истината. Винаги съм приветствам всеки, който завоюва, защото не съм против никого. Винаги съм печелил за себе си и клубът, който съставлявам.

Печеля за тези, които ми пожелават хубави неща. Не спечелвам против някого. Най-голямата ми упоритост е да спечелвам национални и интернационалните трофеи с клуба и родината ми. Най-голямата ми упоритост е да давам добър образец на тези, които желаят да бъдат професионални футболисти. Най-голямата ми упоритост в кариерата е името ми да бъде записано със златни букви в историята на футбола. Завършвам с това, че фокусът ми е върху идващия мач на Манчестър Юнайтед и всичко, което дружно със съотборниците ми и почитателите, можем да реализираме през този сезон ", написа Роналдо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР