Петков разкритикува ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН за това, че

...
Петков разкритикува ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН за това, че
Коментари Харесай

Петков: Вярвам, че има хора в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен лидер

Петков разкритикува ГЕРБ, Движение за права и свободи, Възраждане и Има Такъв Народ за това, че не са подкрепили бюджет и съобщи, че ще беседва с всички депутати, които считат, че имат отговорност към страната.

" Защо тези партии не желаят повишение на пенсиите, тъкмо когато тези хора имат най-вече потребност от поддръжка против инфлацията? Защо не би трябвало да поддържаме младите фамилии с спомагателни данъчни тласъци? Защо този пакет от два милиарда да отиде да помогне на всеки български жител тъкмо в този миг? Защо не желаеме да понижим цената на бензина? Заради политически интриги, политически игрички. Това е доста безконтролно. Ето за какво аз ще продължа да повеждам диалози с всеки един народен представител, който усеща, че неговата отговорност не е към нечий партиен водач, а към България ", разяснява oще министър председателят.

" Но дано да ви кажа - от " Продължаваме Промяната " не ни е боязън от избори, дори в противен случай. Ясно се видя, че през днешния ден сме на вододел - от страната на корупцията и задкулисието или от страната на прозрачността и грижата за хората ", безапелационен е министър председателят.

Премиерът благодари на Българска социалистическа партия и " Демократична България " за поддръжката.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР