Петко Караилиев-Чеченеца изчезна. Пловдивчанинът, който бе пуснат наскоро от ареста

...
Петко Караилиев-Чеченеца изчезна. Пловдивчанинът, който бе пуснат наскоро от ареста
Коментари Харесай

Мистерия преди делото: Чеченеца потъна вдън земя!

Петко Караилиев-Чеченеца изчезна. Пловдивчанинът, който бе пуснат неотдавна от ареста на Второ РПУ в Пловдив, не се е мяркал на никое място на обществени места в родния си град и никой не може да каже къде се намира злощастният инфлуенсър.



На въпроса къде е Чеченеца сега, неговите познати единствено подвигат плещи и споделят, че нямат никаква визия. Телефонът на инфлуенсъра мълчи, откри още " България Днес ".

На 3 април т.г. Петко Чеченеца, съгражданинът му Тодор Чалъков - Тошо Куката и Емили Тротинетката снимаха скандалния клип, поради който се озоваха зад решетките. На видеото блондито от Плевен разхожда като куче на каишка из пловдивски мол 22-годишния Денислав Делчев. Още на другия ден учителка на младежа и варненец с будна гражданска съвест биха паника, че Денислав е бил възпитаник със специфични просветителни потребности, елементарно внушаем и манипулируем, който е бил податлив от Чеченеца и Куката да играе ролята на четириного в клипа. В хода на формираното наказателно произвеждане против тримата обаче се откри, че Делчев няма диагностицирано психическо заболяване и затова дава отговор за постъпките си. Въпреки това пловдивските съдии дадоха ход на процеса, в който през есента Чеченеца, Куката и Емили ще се изправят като подсъдими за безчинство.

" Не поддържам връзка с Петко. Почти не се виждаме. Той си има собствен живот, аз - мой. Няма визия къде е и какво прави ", съобщи пред " България Днес " Димитър Караилиев, братът на Чеченеца.
 Емили разхожда на каишка Денислав, Куката и Чеченеца й асистират Емили разхожда на каишка Денислав, Куката и Чеченеца й асистират


Той добави, че надали и тяхната майка - Милка Караилиева, ще пожелае да разяснява случая, и се оказа безусловно прав. Жената отхвърли да каже каквото и да е, като изпрати картинка с красноречивия съгласно нея надпис: " Измислиците се популяризират свободно там, където няма познания ". Тя обаче не помни да посочи, че нито мълчанието, нито премълчаването работят в интерес на знанието.
 Майката на Чеченеца - Милка Караилиева Майката на Чеченеца - Милка Караилиева


И приятелката на Петко Чеченеца - Ани, която преди два месеца се появяваше през ден в медии и обществените мрежи, с цел да го отбрани, сега е " стопанка на мълчанието ". Приятели на двойката позволяват, че тишината към Чеченеца е подбудена от съвет на адвокати, които са им напомнили, че каквото и да кажат, всичко може да бъде употребявано против тях и да повлияе и на хода на самото дело, и в последна сметка и на решението на магистратите. Явно всички от близкото обграждане на грамадния юначага са се притаили, с цел да не би да му навредят, водени от остарялата сентенция, че " куче, което не умее да лае, единствено вкарва вълка в кошарата ".
 Петко Чеченеца с приятелката си Ани Петко Чеченеца с приятелката си Ани


Единствената, която се осмели да застане пред медиите след освобождението си от ареста, бе Емили Тротинетката. Пред " България Днес " тя оневини освен себе си, само че и Тошо Куката и Петко Чеченеца. Според нейната версия " отидохме в Пловдив дружно с моите обичани хора Тихомир и Елизабет. Основната покана към нас беше от Тошо Куката, по-късно от Чеченеца да се снимаме в някакъв клип, само че тогава още нямахме визия какъв ще бъде той. Не знаех, че ще вземам участие в клипа с кучето, мислех, че ще вършим елементарен клип с поздрави ", описа трансмомичето.

" Изведнъж, както си седяхме и си общувахме на другарски начала в мола, разбрах, че уредникът на клипа и на всичко към него е Стоян Карапанов. Той даже е предиздвикал Тошо Куката да се снима в този клип. Куката се съгласява и по-късно дава концепция и на нас. "

По думите на гаджето на някогашния културист от " Фермата " Тихомир-Мелиса Рангелов основен провинен за гаврата с младежа Денислав е точно въпросният Стоян Карапанов.



" Не го познавам персонално, не съм го виждала, не знам с какво се занимава. Знам единствено, че е разгласен за общонационално търсене и още не могат да го намерят. Той се е укрил. Той е основателят, той е причинителят и се укрива сега ", разясни Тротинетката.

Засега за Карапанов е известно единствено, че е от пловдивско село, занимава се със основаване на клипове и е взел участие в някои от тях с периферни функции.

" Между другото, считам, че Чеченеца няма съвсем никаква виновност. Той е доста доверчив и добър човек. Приятелка съм с майка му и с приятелката му Ани. Смятаме с Чеченеца и Тошо Куката, с майките им, с Елизабет и Тихомир да наемем мощен общ юрист и дружно да осъдим страната в Страсбург ", закани се Емили.

Може би, преди да насочва сходни закани, Емилито и останалите герои във въпросния злощастен клип би трябвало да премислят личното си държание.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР