Петият поставен Григор Димитров ще играе днес на четвъртфинал в

...
Петият поставен Григор Димитров ще играе днес на четвъртфинал в
Коментари Харесай

Григор срещу финалиста от Уимбълдън“ тази вечер

Петият подложен Григор Димитров ще играе през днешния ден на четвъртфинал в „ Мастърс 1000 “ в Торонто против №4 в схемата Кевин Андерсън.

Южноафриканецът, който през юли игра на финала на „ Уимбълдън “, победи нощес Иля Ивашка от Беларус със 7:5, 6:3. Андерсън приключи с 15 аса и 5 двойни неточности.

До този миг Григор и Андерсън са се срещали 7 пъти, като българинът води с 6-1 победи. Последният им конфликт обаче е бил през 2016 година.

Срещата на Димитров е през днешния ден от 18:30 часа наше време.

Гришо и Давид Гофен не се явиха на мача на двойки през вчерашния ден против Марах и Павич и изгубиха служебно.

Изненада сервира 19-годишният грък Стефанос Циципас, който в профил първенеца от „ Уимбълдън “ Новак 6:3, 6:7 (5), 6:3. В решителния трети сет Циципас проби за 2:0 и не разреши да бъде настигнат.

Следващият му противник е миналогодишният първенец и №2 в схемата Александер Зверев, който победи руснака Даниил Медведев с 6:3, 6:2. Победителят от мача сред миналогодишния първенец в Торонто Зверев и Циципас в полуфиналите ще спори с Григор Димитров или Кевин Андерсън.

Водачът в схемата и международен номер едно Рафаел Надал мина третия кръг с победа над Стан Вавринка със 7-5, 7-6 (4), а в идващия кръг ще играе против Марин Чилич. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР