Петима тийнейджъри противозаконно отнели лек автомобил и катастрофирали с него

...
Петима тийнейджъри противозаконно отнели лек автомобил и катастрофирали с него
Коментари Харесай

15-годишни тийнейджъри задигнаха кола и катастрофираха

Петима младежи незаконно лишили лек автомобил и аварирали с него са открити от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик. Това оповестиха от ОДМВР-Пазарджик.

Вчера рано сутринта бил получен сигнал за лек автомобил „ Нисан “, който претърпял пътен случай в центъра на село Щърково. Пристигналите на мястото екипи на полицията открили, че возилото е благосъстоятелност на 52-годишния М.В. – гражданин на прилежащото село Динката. Станало ясно, че то е било незаконно отнето от улицата пред дома на притежателя му. Със случая се заели чиновници от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик.

Тийнейджърки пострадаха на пешеходна пътека

Не след дълго те открили, че създатели на похищението са петима 15-годишни младежи, всичките поданици на село Динката. Младежите съумели да подкарат автомобила, возили се цяла нощ с него.

За тяхна зла орис обаче в централната част на прилежащото село Щърково аварирали и неотложно избягали. Като по знамение вследствие на случая няма потърпевши хора. На мястото е осъществен оглед, а по случая се води полицейско произвеждане.

С младежите работят контрольор „ Детска педагогическа стая “ и криминалисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР