Петима са вече задържаните за ужаса със загиналите полицаи на

...
Петима са вече задържаните за ужаса със загиналите полицаи на
Коментари Харесай

Задържаните за ужаса със загиналите полицаи на Трапезица вече са петима

Петима са към този момент арестуваните за ужаса със починалите служители на реда на кръговото кръстовище " Трапезица " в Бургас, научи Burgas24.bg .

Освен сирийският жител, арестуван минути след случая, белезници са щракнати  на още двама негови сънародници – в Първомай и Стара Загора. Задържани са и двама български жители. Продължава работата за изясняването на всички обстоятелства и условия.

Припомняме, че водачът на рейса не е извършил сигнал на служителите на реда за прекъсване, те са го подгонили към кръговото на " Трапезица ", рейсът, приближаващ от посока Созопол, е връхлетял патрулната кола. В транспортното средство са пътували 47 мигранти от Сирия - мъже, дами и деца.

В ужасяващия случай починаха 43-годишният Атанас Градев -командир на поделение в бранш “Охранителна полиция " към Първо районно управление (на МВР) с 18 години стаж в Министерство на вътрешните работи.  Живота си загуби и Йордан Илиев - старши служител на реда в бранш “Охранителна полиция " в Първо районно управление (на МВР) със 7 години стаж.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР