Петима са пострадали при катастрофа на пътя Елена – село

...
Петима са пострадали при катастрофа на пътя Елена – село
Коментари Харесай

Кола се обърна по таван край Елена, петима младежи са ранени

Петима са потърпевши при злополука на пътя Елена – село Майско. Произшествието е станало в събота към 3.30 ч., заяви ОДМВР - Велико Търново.
По първична информация лек автомобил "Фолксваген " е аварирал. При идването на полицейски екип на мястото са открити към возилото 7 младежи на възраст от 16 до 28 годин, всички от село Майско. Те са откарани за обзор в медицински центрове. Един е превозен в тежко положение в плевенска болница. Други четирима са с разнообразни контузии и са настанени за лекуване във великотърновската болница. Двама са без съществени пострадвания и са освободени за домашно лекуване.
На всички са взети кръвна проби за химичен разбор. От осъществения на мястото оглед е изяснено, че возилото се е блъснало първо в мантинелата, излязло е от пътното платно и се е преобърнало в крайпътна канавка. В резултат на това моторът, задния мост и задните гуми са открити на към 30 метра от автомобила. Причините за произшествието са в развой на изясняване. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР