Петима протестиращи срещу бунта срещу изчезването може да са последните,

...
Петима протестиращи срещу бунта срещу изчезването може да са последните,
Коментари Харесай

При спешност, счупете стъкло: лишават ли се британски активисти за климата от последната си правна защита?

Петима протестиращи против протеста против изгубването може да са последните, които ще употребяват отбраната, откакто държавното управление изиска от Апелативния съд да я преразгледа.

Протестиращите против климата в Обединеното кралство, упрекнати в незаконни вреди, може да бъдат отстранени последната си правна отбрана, в случай че държавното управление реализира своето в доста правосъдно дело тази седмица.

Главният прокурор Виктория Прентис KC, която съставлява държавното управление изиска от Апелативния съд да преразгледа дали деятелите могат да продължат да употребяват отбрана, известна като „ религия в единодушие “.

Някои участници в акцията в съда сполучливо аргументираха, че притежателят на парцел няма да има нищо срещу вредите породени на тяхната постройка при ненасилствено деяние, в случай че са били наясно с цялостния обсег на.

Пет дами, упрекнати в незаконни вреди след строшаване на прозорци в офиса на банковия колос JPMorgan, да вземем за пример, употребяват отбрана в процеса им, който започ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР