Петима души са загинали при челен удар между две коли

...
Петима души са загинали при челен удар между две коли
Коментари Харесай

Петима загинали при катастрофа край Плевен, сред жертвите са две бебета

Петима души са починали при преден удар сред две коли на пътя Плевен – Ловеч, край село Брестовец. Сред жертвите са и две деца на по 1 година. Инцидентът е станал през днешния ден в 14:25 часа, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Едната кола е била ръководена от 60-годишен мъж, зад кормилото на втората кола е бил 31-годишен мъж.

По първични данни са починали по-възрастният водач и едногодишно момченце, пасажер в автомобила. Ранена е 51-годишна, пътничка, която е настанена е за лекуване в Плевенска болница. От другия автомобил, участник в случая, са починали лидерът, както и спътниците му – 54-годишна и едногодишно момченце. В тежко здравословно положение в плевенската болница е настанена за лекуване 21-годишна, пътувала във втория автомобил.

Едното семейство е пътувало към Троянския манастир за кръщенето на детето, съобщи Българска телеграфна агенция. От канцеларията на манастира също потвърдиха това.

" Настанени са две дами. Докарани са в тежко положение. Едната е със строшен шиен прешлен и счупена ръка. Другата е с травма на мозъка, кръвоизлив и строшен крайник. Ортопедичните проблеми са преодолени. Остават ни неврологичните. Наблюдаваме ги и ги лекуваме. При такива произшествия идващите 24 часа са доста значими ", съобщи Момчил Цветков, представител на болничното заведение в Плевен.

На мястото на злополуката дълги часове продължиха огледите. Променена беше организацията на придвижването. Сезирана е Оперативна програма – Плевен.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР