Петима души са били блъснати и убити от трактор с

...
Петима души са били блъснати и убити от трактор с
Коментари Харесай

Петима души бяха блъснати и убити от трактор с ремарке на заснежена магистрала в Пенсилвания

Петима души са били блъснати и убити от трактор с ремарке на междущатска автомагистрала 81 в обхваната от изобилен снеговалеж североизточна част на щата Пенсилвания, откакто излезли от колите си след друга злополука, заяви през днешния ден щатската полиция, представена от Българска телеграфна агенция.

Около 17:30 ч. през вчерашния ден миниван изгубил надзор и се е блъснал в мантинелата на междущатската автомагистрала в окръг Лакауана. Четирима души излезли от минивана, както и човек, който ги е следвал в различен автомобил, оповестиха от полицията. Всички те са били блъснати от преминаващ трактор с ремарке.

На място са пристигнали правосъден доктор, чиновници на пожарната и щатската полиция. Окръжният правосъден доктор Тимъти Роуланд съобщи пред Дабълю Ен И Пи Ти Ви, че и петимата души са от щата Ню Йорк.

Засега управляващите не дават повече информация за случая.

До 16:00 ч. през вчерашния ден в региона е в действие рекомендация за зимни условия, като следобяд снегът е понижен с няколко сантиметра, показва АП.

Националната метеорологична работа предизвести за рискови пътни условия при ниски температури, а министерството на превоза на щата Пенсилвания посъветва водачите да бъдат деликатни.

Джанет Похода, която е водач на камион, пътувал в същата посока часове по-късно, съобщи, че пътищата са били хлъзгави от снега, заяви телевизия Дабълю Ен И Пи Ти Ви. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР