Петима българи, сред които и едно 11-месечно бебе, бяха тежко

...
Петима българи, сред които и едно 11-месечно бебе, бяха тежко
Коментари Харесай

Пет линейки и два хеликоптера спасяват българи ранени край Хамбург

Петима българи, измежду които и едно 11-месечно бебе, бяха тежко ранени при злополука в немския град Щаде край Хамбург. Виновен за злополуката е 20-годишният български водач, който изгубил надзор над колата си и навлязъл в насрещното придвижване с висока скорост. Автомобилът е от марката " Фиат " и в него имало петима души, всички са българи.

Бебето не е било завързано с колан. Колата била с холандска регистрация и идвала от централната гара в града. На един десен завой в центъра при мокра настилка водачът изгубил надзор над ръководството и се врязъл в алено двуместно БМВ, в което пътували двама души от града. Те са ранени леко.

.Петимата българи са тежко потърпевши, като бебето и един от пасажерите са с толкоз съществени пострадвания, че се наложило да бъдат извозени с хеликоптер до Хамбург. И двата автомобила са изцяло смачкани. Пътят в центъра на Щаде бе затворен за над два часа, до момента в който бъдат откарани с коли за спешна помощ в близките лечебни заведения всички потърпевши и се разчистят останките от злополуката.

Пет коли за спешна помощ и два хеликоптера са взели участие в избавителната интервенция, разясни представител на локалната полиция. " Цяло знамение е, че никой не бе заклещен в ламарините на колите, които бяха изцяло смачкани от удара ", разяснява представителят на полицията. Инцидентът е станал в неделя в късния следобяд и към този момент се води следствие по какъв начин тъкмо е станала злополуката. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР