Петима американски военнослужещи бяха убити при военна самолетна катастрофа над

...
Петима американски военнослужещи бяха убити при военна самолетна катастрофа над
Коментари Харесай

Петима американски военнослужещи загинаха при самолетна катастрофа в Средиземно море

Петима американски военнослужещи бяха убити при военна самолетна злополука над източното Средиземно море по време на обучение.

Европейското командване на Съединени американски щати (EUCOM) в неделя сподели, че всичките петима членове на екипажа са били убити, когато самолетът падна в петък вечерта „ по време на рутинна задача за зареждане с гориво във въздуха като част от военно образование. “

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла Анализ: Защо Байдън оказва напън върху Израел за „ филантропични паузи " в Газа Достъпът на Байдън към арабите в Съединени американски щати, мюсюлманите „ падат на земята “ на фона на войната Израел-Газа Американското военно струпване в Персийския залив рискува „ рискова “ ескалация на Иран: Анализатори Каква е степента на американската военна помощ за Израел във войната му против Газа? завършек на списъка

Военните за първи път оповестиха злополуката в събота и споделиха, че повода се проверява, само че няма индикации за враждебна активност. В неделя се сподели, че „ напъните за търсене и избавяне са почнали неотложно, в това число околните американски военни самолети и кораби “.

EUCOM сподели, че от почитание към фамилиите на членовете на военнослужещите и в сходство с политиката на Министерството на защитата на Съединени американски щати, самоличността на членовете на екипажа не се разкрива до 24 часа след привършване на уведомяването на най-близките родственици.

>

Агенцията не прецизира вида на самолета или от кое място е летял, само че Съединени американски щати са разположили ударна група от самолетоносачи в региона като част от напъните да предотвратят прерастването на войната сред Израел и Хамас в районен спор. < /p>


Вашингтон побърза да окаже военна поддръжка на Израел и укрепи силите си в района – в това число със самолетоносача USS Gerald R Ford и други военни кораби – откакто Хамас, групировката, която ръководи линията Газа, извърши изненадваща трансгранична офанзива против 7 октомври, който съгласно израелски публични лица е умъртвил към 1200 души.

Израелската войска отговори с безмилостно въздушно, сухопътно и военно нахлуване против Газа, което умъртви повече от 11 000 души в това, което самостоятелни наблюдаващи нарекоха геноцид.

Американските сили в района също се сблъскаха със скок в офанзивите, свързани с спора, през последните седмици и бяха атакувани повече от 40 пъти от средата на октомври, оставяйки няколко американски чиновници с леки пострадвания.

Вашингтон упрекна подкрепяни от Иран групи за насилието и извърши три удара против свързани с Техеран уеб сайтове в Сирия – два на 26 октомври и един в сряда.

През последните години имаше голям брой други произшествия на американски военни самолети, в това число стелт боен аероплан F-35, който падна през септември, като водачът съумя да катапултира.

През март два хеликоптера на американската войска се разрушиха по време на нощна подготвителна задача в Кентъки, убивайки всичките девет бойци на борда.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР