Пети ден огромна дупка на международния път Е-79 край Враца

...
Пети ден огромна дупка на международния път Е-79 край Враца
Коментари Харесай

Бедствие край Враца! Огромна дупка съсипа гумите на десетки коли и камиони, от АПИ нехаят /снимки/

Пети ден голяма дупка на интернационалния път Е-79 край Враца основава предпоставки за тежко ПТП, видя кореспондент на организация BulNews.bg. След топенето на снеговете на натовареното трасе се отвори огромен кратер в региона на Кални дол в посока Мездра, само че близо седмица никой не подхваща дейности по запълването й. От Областното пътно знаят доста добре за казуса, само че на този стадий са предпочели да сложат свенлив знак за ограничението на скоростта, който в мъглата и тъмнината е неосезаем.
В редакцията не разполагаме с цялостна статистика за потърпевшите коли и камиони, само че единствено нощес към 21 часа 10 коли нарязаха гумите си в мъглата. Днес към 9 часа сутринта нови 8 автомобила спукаха по 2 гуми на същото място. На процедура жертвите на голямата дупка са десетки, а за какво не и стотици.
Пълната отговорност за положението на републиканската пътна мрежа носи шефът на Областното пътно във Враца Веселин Николов. Трети ден обаче човечецът не може да стане от тежките софри и да стартира да прави отговорностите си. Бърза анкета измежду потърпевшите водачи дефинира Николов като цялостен негодник, назначен по чудноват метод от ГЕРБ на виновния пост.
Вече е неотложно регионалният шеф на Враца Малина Николова и народните представители от ГЕРБ да упражнят цялото си въздействие над шефа на Пътното, с цел да бъде неотложно ремонтиран компрометираният сектор. Иначе току-виж в огромна дупка пропадне мандата на Бойко Борисов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР