Петгодишно момченце дръпна силно червената брада на принц Хари и

...
Петгодишно момченце дръпна силно червената брада на принц Хари и
Коментари Харесай

Хари и Меган се срещат с фермери в поразената от суша селскостопанска част на Австралия

Петгодишно момченце дръпна мощно алената брада на принц Хари и получи сърдечни обятия от него и брачната половинка му Меган в австралийския град Дабо, заяви Ройтерс.

Кралската двойка дойде през днешния ден в града, ситуиран на 390 км северозападно от Сидни, където локалните фермери се борят с тежка суша.

Дълга редица възпитаници посрещна двойката, с измежду множеството се виждаха момиченца с блестящи диадеми и възрастни дами с букети цветя, наред с типичните австралийски широкополи шапки "Акубра ", добавя ДПА.

Херцогинята на Съсекс, която е бременна с първото дете на двойката, бе облечена с черни тесни дънки, бяла риза и дълъг сиво-зелен блейзър, комбинирани с черни ботуши и вързана на опашка коса.

Шоуто обаче открадна дребният Люк Винсънт, който страда от Синдрома на Даун и обожава Дядо Коледа. Той буйно прегърна Меган, която коленичи, с цел да е на неговата височина. След това сграбчи брадата на принца.

Двамата бяха със постоянни обувки за обиколката, която ще ги води до плантация, локално учебно заведение и общо барбекю, на което се чакат 10 000 души, събрали се в града, с цел да видят известната двойка.

Събщението, че Хари и Меган чакат дете, въодушеви локалните дами да плетат бебешки дрешки с вяра да ги подарят на бъдещите родители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР