От Фейсбук профила на Делян ДобревЗнаете ли защо ПП поискаха

...
От Фейсбук профила на Делян ДобревЗнаете ли защо ПП поискаха
Коментари Харесай

Делян Добрев: ПП поискаха оставката на Желязков за кризисен пиар

От Facebook профила на Делян Добрев

Знаете ли за какво Политическа партия желаеха на официално съображение оставката на Росен Желязков? Заради спешен ПР. Перфектен спешен ПР!

Какво стана през вчерашния ден? Стана ясно, че контрабандистите Марин и Стефан са ходили на крайници в кабинета на Асен Василев в МФ цели 3 пъти! Били са съпровождани от персоналния водач и охранител на Асен Василев, без да се записват в регистъра на входа.

Какво са правили при Асен Василев? Носили ли са нещо, вземали ли са нещо, той ли ги е срещнал с Банкова (обвинената шефка на митниците) или те са му я предложили? Ако за основния секретар Коцев има часовник, какво ли ще има за финансовия министър? Може би пудел? Или пудел с пачки? Всъщност, какъв брой пудела са нужни, с цел да пренесат пачките на финансовия министър?

Той не ги познавал тия контрабандисти... Да бе, да! Те са влизали в министерството 3 пъти с персоналния му водач несъмнено единствено с цел да употребяват тоалетната. Групово! 3 пъти!

Та, скъпи другари, желаеха и взеха глава на Росен Желязков, с цел да потулят връзката сред Асен Василев и контрабандистите. А медиите захапаха кукичката и тематиката се потули.

Надявам се обаче от способените органи да не спят и тази воняща история да се разрови докрай (или по-скоро до върха).


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР