Петгодишно дете е загинало след нападение на маймуни в Индия.Нармада

...
Петгодишно дете е загинало след нападение на маймуни в Индия.Нармада
Коментари Харесай

Петгодишно дете загина, след като бе нахапано от маймуни

Петгодишно дете е починало след нахлуване на маймуни в Индия.

Нармада си играела дружно със свои другари, когато се случило ужасното нахлуване от страна на побеснелите животни. Случаят е от град Бареили в щата Утар Прадеш.

Децата се разплакали и потърсили помощ, а локални поданици прогонили маймуните, написа “Дейли Мейл”. Окървавената Нармада била потърпевша съществено, като била нахапана по цялото тяло. Лекарите от локалната болница не съумели да спасят живота й.

Тя била най-малкото дете в фамилията си.

“Маймуните са доста нападателни и бяха нахапали щерка ми на всички места. Когато дойдох тя плачеше от болка”, споделя бащата на детето.

Местните управляващи оповестиха, че ще изплатят обещетение на опечалените родители. Жителите на града желаят маймуните да бъдат хванати, като управляващите настояват, че са потърсили помощ от департамента по горите.

Това е следващият случай на свирепост от маймуни. През месец декември предходната година представители на типа избиха 250 кучета, множеството от които бебета, в село Мажалгаон. Маймуните хвърляха четириногите от покривите на здания или от върховете на дървета.

При различен случай починаха спящи хора. Петима души бяха убити от падаща стена в личния си двор като причина за това било, че маймуни я бутнали.

Преди години мъж умрял, падайки от терасата на къщата си, откакто бил атакуван от маймуна.

Това са единствено част от убийствата осъществени от животните в Индия, която е дом на близо 50 милиона маймуни от разнообразни типове.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР