Петдесет процента от дължимата към Автомагистрали - Черно море“ сума

...
Петдесет процента от дължимата към Автомагистрали - Черно море“ сума
Коментари Харесай

Министър Караджов обяви как ще се плати 50% от дължимата сума на „Автомагистрали - Черно море“

Петдесет % от дължимата към „ Автомагистрали - Черно море “ сума ще бъде разплатена след решение на Народното събрание Агенция „ Пътна инфраструктура “ да издължи отчасти суми по контракти за предходната година. Това заяви министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов след среща с представители на пътната компания.

За следващ път пътните строители стачкуваха преди ден, а оповестеният митинг за през днешния ден беше отсрочен поради поканата за среща в министерството.

„ Ако решението мине в този тип, в който е препоръчано – аз откровено се надявам, че ръководещото болшинство ясно е декларирало, че го поддържа, ще се разплати незабавно 50% от сумата. Останалите 50%... - знаете, че има една комисия, която прави проверка на всички ТРП контракти, когато излязат с промеждутъчен отчет и в случай че „ Автомагистрали - Черно море “ е вътре в този промеждутъчен отчет, ще се разплати и остатъкът, за който комисията ни посъветва “, изясни министър Караджов.

С решението се дава опция пътната организация да приключи към този момент започнатите поправки до летния сезон.

Останалата част от дължимото ще бъде платено, откакто комисията за проверка на всички контракти излезе с оценка в промеждутъчен отчет.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР