Петдесет нюанса освободени“ - последната глава от еротичната поредица Петдесетнюанса“,

...
Петдесет нюанса освободени“ - последната глава от еротичната поредица Петдесетнюанса“,
Коментари Харесай

Горещи сцени и призраци от миналото в новия „50 нюанса“

Петдесет нюанса освободени “ - последната глава от еротичната поредност „ Петдесет нюанса “, дава обещание същинска приятност за почитателите и почтена кулминационна точка на международния феномен.

След като Ана и Крисчън минаха през пъкъла, с цел да запазят любовта си, напълно естествено е Анастейжа да се види в прелестна бяла рокля и да се трансформира в г -жа Грей . Но дали сватбата ще обещае приказна развръзка и благополучен край или двамата ще би трябвало да преминат през още премеждия, ще забележим през февруари.

А първият филмов откъс ни дава обещание, че ще има от всичко - както горещи любовни подиуми в алената стая , по този начин и доста трилър, напрегнати моменти и завръщането на призраци от предишното. Защото приказката няма да е изцяло приключена, в случай че двамата не потвърдят любовта си един на различен.

Базираният на романите на Е. Л. Джеймс Петдесет нюанса освободени “ идва в кината на 9 февруари 2018 година В основните функции още веднъж ще забележим Джейми Дорнан и Дакота Джонсън , както и Ерик Джонсън , Рита Ора , Ариел Кебъл и Марша Гей Хардън .

И още за ексцентричните секс практики:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР