Петчленен състав на Варненският окръжен съд призна за виновен и

...
Петчленен състав на Варненският окръжен съд призна за виновен и
Коментари Харесай

20-години затвор за мъж, убил приятелката си

Петчленен състав на Варненският областен съд призна за отговорен и наложи наказване 20 години „ отнемане от независимост “ на мъж умъртвил приятелката си, с която е живеел на фамилни начала, оповестяват от съда.

Престъплението е осъществено по изключително непосилен метод, с особена свирепост и при изискванията на домашно принуждение. 40-годишният мъж ще търпи наказването при първичен непоколебим режим.

Жертвата липсва от 1 януари

От съда прибавят, че по искане на подсъдимия, делото е прегледано по разпоредбите на съкратеното правосъдно разследване, като са разпитани единствено част от движимостите лица, изготвили експертизи и единствено някои очевидци, посочени от отбраната на околните на жертвата и на юриста на подсъдимия. 

Убийството е било осъществено в интервала сред 1 и 8 януари тази година. 

Тялото на дамата бе намерено в септична яма 

На 7 януари майката на жертвата е подала заявление, че щерка ѝ е в неопределеност от първия ден на новата година. Малко по-късно мъжът е притеглен като обвинен.

През юли прокуратурата във Варна внесе в съда обвинителния акт за убийството, а при започване на ноември подсъдимият поиска кратко правосъдно разследване.

Тя е умряла след нанесен побой

Присъдата може да бъде протестирана или обжалвана пред Апелативния съд във Варна в 15-дневен период от през днешния ден.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР