Петър Тодоров е изпил шест били, преди да се качи

...
Петър Тодоров е изпил шест били, преди да се качи
Коментари Харесай

Джигитът Петър обърнал 6 бири, после дал газ на зебра и смазал Филип

Петър Тодоров е изпил шест били, преди да се качи в автомобила си във съдбовната вечер на 2 септември. Ударил е 15-годишното момче на пешеходната пътека на ул. " Ген. Гурко " и " Цар Иван Шишман " с 88 км/ч.

Пред пристигналите на място служител на реда обяснил, че е ускорил придвижването, с цел да премине преди пешеходеца, който е виждал. Ограничението на скоростта в този сектор е 30 км/ч.

Тодоров изиска от Апелативния съд в София по-лека мярка за неотклонение с думите: " Страшно доста скърбя ".

Съдeбният състав обаче реши да остави Петър Тодоров в ареста.

Близки на Филип упорстват за пожизнен затвор за пияните и дрогирани водачи - убийци. На бдението за убитото дете бяха майката и сестрата на Филип.

" Хората, които ще се замислят над всички неприятни случки, които се случват, над всички убийства на деца, на младежи и на който и да е изобщо, те не са извършители. Самите извършители, самите хора, които нарушават закона, те не чуват. За тях думите не са задоволителни. За тях би трябвало доста по-строги ограничения да се взимат и да се ползват, тъй като другояче думите единствено отекват и остават в нищото, в пространството ", сподели сестрата на убитото момче Ива Арсова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР